Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussas och kramas


är en kär lek för två som med varandra tycker om

att hålla på och umgås

Kan väl inte bli mycket bättre än så

så vitt jag kan förstå

Kärlek på högsta nivå..

Pussas och kramas, mina vänner!

Ken Cassel
13/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-13 12:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Myspys...
2013-02-13

  Lynx63 VIP
Badlakan :)
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel