Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökristaller

Solen vilar lätt på de små snökristallerna,
Träd som kommer i vägen kastar skuggor på dess utvalda fläck.
Min cigarettrök ser blå ut,
Då den långsamt letar sin väg.
Bortåt, uppåt.
För att förena sig med atmosfären.
Precis som mina tankar




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-13 13:37



Bookmark and Share


  Maiah VIP
finstämd dikt... det enda jag inte får ihop är den blå röken som egentligen ger lite mer mystik i bilden, när den letar sig utåt och uppåt... men så ser jag den där listan med vad den innehåller för gifter...ajdå...
men om jag bortser från det så är det en mycket fin dikt ... igen...
2013-02-13

  ~UrTjur~
Sådär ja :) Och visst kunde man ana glädjens solstrålar och fåglarnas återkomst idag. Och här, i dina ord.
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg