Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om sinneslugn ( choka )

sinnesron finns där


det finns jämnmod i denna



ej resignerat


modlöshet inte vunnit;



den defaitism


som konsiliant försökt


ta över livet


sjunkit i undfallenhet;



kvar finns stoicism,


lugn och sans- som behärskning:



vinka av missmod!


välkomna saktmod själsfrid


sinneslugn... svårt vunna







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-13 14:41



Bookmark and Share


  Sunlight
Läser
översköljes skönt

stillhet
blott en bris
vunnen inblick
funnen frid

nuet
dyrbar tid

tack


2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran