Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvinspoeten


Med baskern på huvudet,
sitter rödvinspoeterna på sitt stamfik
och tror de kan skriva fin poesi.
Papper i papperskorgen, vin i glaset
drick ur och mer dålig poesi kommer

Vinet slut, ljus i flaskan
tänd ett ljus och låt det brinna
sov du lille poet
än så kan du, tror du








Bunden vers av Lars E Jönsson
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-13 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson