Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så svårt

Jag har inte ont
jag har en underbar man
jag har ett jobb jag trivs med
och jag har en rik fritid.

Jag älskar vårt hem
jag har mat för dagen
jag har allt jag behöver
saknar egentligen ingenting.

Är det därför det är så svårt?






















Att skriva..........















Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-13 22:48



Bookmark and Share


  Tarantaran
Bra frågeställning!
..kanske en mätt själ
är en tyst själ, förlamad
av alltings förträfflighet..
sorg, brister och
bränder sätter mera
fart i pennan..
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt