Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daggdröm

 

När vilda andar stannar upp

(ni) väldiga strama

vill jag bli liten

överlåten

mammalös och utan pappa

namnberövad

innesluten i din puppa

bragd ur vaka




Fri vers av cilax VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-14 09:29



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Helt underbar på alla sätt.
En text att bokmärka.
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt