Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek med förhinder ( choka )


två blir kära i


varandra över hinder;


kärlek får motstånd


från alla leders möten:


gränser, raser, språk,


släkter och traditioner,


gammal sedvänja,


syn på inkräktare, krig


ålder, religion:


ett nytt liv, och det gamla


skall söka bindas ihop




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-14 13:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte alltid lätt med kärleken...
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran