Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke om förnuftets vara


Förnuft

Många ord

gör ingen förnuftig

men tillsammans
bildar dem en mening.




Fri vers av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-14 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja just så ...

fin insikt ...
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP