Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sagts ofta, mera sällan i senryu- form en variant av Gunnar Ekelöfs tanke om livets mening, tex


man lever för att? ( fri senryu )





man lever för








att hitta svaret till










varför man skall dö





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-21 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djupt och vackert. Så är det...
2013-02-21

  Federico Romano
Smart syn på saken..
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran