Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man - kom till mej

Man - kom till mej
med all din värme
för mitt hjärta brinner
för dej

Man - tilldela mej
din livsglöd
så att min eld
aldrig slocknar




Bunden vers (Annat versmått) av Thomaz Ransmyr
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-14 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr