Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara tillfällen då tiden står still



Jag vill inte ha en vardag med dig
bara tillfällen då tiden står still

Du kan få allt av mig
när vi struntar i vad vi vill


En måndag kommer alltid i vägen
när vi hittat varandra

I nöd och lust och alla lägen
får vara till för dom andra


Jag älskar dig här och nu
inte imorgon eller för all tid

Den jag vill ha är du
inatt när du ligger här bredvid




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-14 20:35



Bookmark and Share


  Tarantaran
Det låter litet som
a short- time agreement
i alla fall inte lay-off..
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus