Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I syndens näste del tre


På svart klubben är det fullt av pengahungriga människor

som drömmer om en Jackpott

vid de illegala spelborden eller vid de olagliga

poker maskinerna

Och det till polisens förträt som inte ens vet vart

svart klubben ligger någonstans

eller att den ens existerar

då staten förlorar en massa skatteintäkter

Bingo igen!!!

Och där kan vi höra hur någon lycklig själ just precis

vann några spänn i syndens näste

Svart klubben!

Ken Cassel
14/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-14 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel