Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut...





Sorgen äter sig genom ångesten

där

bakom ögonlocken tunnlar

av

mörkret som omsluter

stunder

av lycka vilar på botten

celler

har dött av syrebrist

ute

faller snöflingor vita

likt

en fallande ängel



långt borta




Fri vers av genni VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-15 01:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra tänkvärda berörande
rader
2013-02-22

  Mats Henricson
Stämningsfullt !
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP