Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund och allt är borta..

Du finns där, du sträcker ut dina armar och omfamnar mig.
Din ögon ser min bekymrade blick, vill bara att mina ögon ska le med dig.
Din röst och din bekräftelse att du finns där lugnar mig.
Du håller dina händer om mitt hjärta och skyddar det från stötar och håller det borta från att skadas.
Faller jag vet jag att du fångar mig!

Men plötsligt tar tiden slut och jag måste gå...
Det som finns kvar är saknad...
En sekund och allt förändras..




Fri vers av Angel of love
Läst 372 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-15 19:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Känslosamt bra
2013-02-16

  Lars Hedlin
En innerlig längtan som lever och frodas..ömt mjukt i själens djup.....
2013-02-16

  Federico Romano
Romantiska tankar..
Ömhet..
2013-02-16

  M M Mannheim VIP
....men en sekund kan vara som en evighet.....~
2013-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så snabbt allt kan ändras...det sorgsna lyser igenom...
2013-02-15

    ej medlem längre
Även en ängel behöver en trygg famn och saknaden efter ängeln är lika stor. <3 Mycket vackert skrivet.
2013-02-15

    ej medlem längre
Saknad gör ont...
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love