Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerades av taoismen med Nalle Puh ; på bilden en korrekt stavning på kärlek...:)


korrekt? ( tanka )



korrekt...vad är det?




självdött...kyligt...torrknastrigt




barn skriker inom





för när man säger " korrekt "



blir det lätt sträng vuxenton




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 19:34



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser ordet korrekt
ser ordet öppnas...säger
vi lägger så många skuggor över ord

bilden du här skänker i din vishet är just det detta ord givits..

du har fingertoppskänsla för i språk
2013-02-16

  Federico Romano
Korrekt att känna! Esspresso Correto är med Grappa.. Fin text Taran..
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran