Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utlagda som steg


Följ mina ord

Följ mina ord utlagda som steg av slingrande stigar in i min trädgård, ibland till en skog då jag fått nog, andra är marmorstigar in i en historisk trädgård bland tomtar och troll, ibland som labyrinter där man till slut hittar en knutpunkt eller vägen ut, de kan vara av ölandssten som är lagda som hjärtan där rätt man nog kan se mer än andra, några vägar är belagda med sand och då är det också vänt till den man som kan tänkas gå hand i hand med mig på en strand.




Fri vers av wildah
Läst 389 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-02-16 00:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina tankesteg..
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...
2013-02-19

  Lars Hedlin
VAckert målat i en fin inre syn..........
2013-02-17

  mer ord
Vackert skrivit!
Det är ett lugn i dikten som gör att jag vill läsa den fler gånger!
2013-02-17

    ej medlem längre
Så vackert ...
2013-02-16

    ej medlem längre
Njuter att läsa dina ord. Tack!
2013-02-16

  Sommarnattsljus VIP
Jättevackert tonfall i texten. Fast jag skulle tycka mera om ifall du hade skapat lite olika styckeindelningar; speciellt delen som börjar "de kan vara av ölandssten" skulle jag ha velat ha i en ny mening och ett nytt stycke. Texten skulle ha blivit luftigare då, och lättare att läsa. Om du hade skrivit texten som en dikt, med olika versrader hade jag njutit mer, för då hade det blivit tid för eftertanke mellan de olika meningarna. Hur som helst, en jättefin liten text. Tack!
2013-02-16

  Federico Romano
Ord jag vill läsa i skogen om dom tryks..
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah