Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tvättar bort allt mörkt och tråkigt..

Känner hur det sköljer över mig.
Det varma vattnet det forsar över min nakna kropp.

Jag vill skölja bort alla mörka tråkiga tankar.
Bara blunda och stå i ett vattenfall,känna att det mörka byts ut mot ljus och värme!

Vattnet fortsätter strila över min kropp, jag renar mitt yttre och mitt inre.
Jag stärks och bygger upp mig själv lite igen.







Fri vers av Angel of love
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-16 19:27



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Din krafts fina källa ... bravo/ kram
2013-02-21

  Lars Hedlin
Underbart renande.......
2013-02-17

  Nina.H
Själfull beskrivning som jag tycker om.
Ger hopp om ljus
2013-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att kunna rena både det inre och det yttre...
2013-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Skönt med att kunna tvätta bort det mörka... det behövs...fint skrivet!
2013-02-16

    ej medlem längre
stilla och vackert..!
2013-02-16

    ej medlem längre
Så vackert och sinnligt.
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love