Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en tråkig lördagskväll utan tjejer


Så vart är alla de sköna brudarna bara någonstans

För undrar om de bara har glömt bort att det sitter här

en utsvulten medelålders man som just nu

är sugen på lite dans

En förtjusande man som med någon av er förtjusande tjejer

bara vill valsa fram på tu man hand

hand i hand i månens sken

Och det med spralliga ben då vi dansar ner till den

så vackra parken och logen

där vi genast intar scenen och åt varandra ger oss hän

i en kärleksfull romans

För det kan väl aldrig vara helt fel att ge kärleken

en liten chans..

Ännu en tråkig lördagskväll utan tjejer!

Ken Cassel
16/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-16 20:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du får tjoa lite högre...eller ge dej ut och dansa på gatorna, då ser dom dej säkert...
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel