Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej.

hon skriker färger
inombords utanpå
förknippat, betingat, tvunget, diskret
men ändå öppen för hela världen att läsa
det finns inget lexikon
bara folk som tror sig förstå ändå




Övriga genrer av iacttagen
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-17 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen