Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte sett


inte vågat


lägga på minnet


leta liknande


förklara


sortera i något


dammigt fack-


inte velat


döda drömmen-


detta skulle inte


ges till lejonen


innan allt hopp var ute




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-17 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran