Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarare kan ingen vara


spegelbilder

som ingen velat se


gamla fotografier,

och dikter- av vem?


så mycket kärlek

som blivit stulen


känslor utan hem

på väg till någonting,


annat


klarare


eget


minnesvärt


bestående


nytt liv




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-17 02:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna vattnade mina ögon. Mycket fint diktat
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran