Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om vi kunde förflytta oss med tankens kraft...


Stranden

Jag somnade med leendet på läpparna!
Det var du och jag och stjärnhimlen.
Ensamma på stranden där vi två kunde gå,hand i hand!
Inga blickar, inget fördömande.
Bara du och jag och vår längtan var över.




Fri vers av Angel of love
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-17 09:45



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sann frihet/kram
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga, varma ord...
2013-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar tanke ..och dröm
2013-02-17

    ej medlem längre
Jo tänk om man kunde...
2013-02-17

  Lars Hedlin
JA en fin längtan som ger värme ;)
2013-02-17

  Nina.H
En längtansfull vacker dröm
2013-02-17

    ej medlem längre
ljuvlig...
2013-02-17

    ej medlem längre
Underbar och vacker dikt. Ja, tänk om längtan verkligen var över... <3
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love