Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får se hur länge det funkar den här gången.


Nytt liv, med start idag!

Min morgon promenad gav mig nya insikter.

Jag ska sväva istället för att trycka ner mig.




Fri vers av Angel of love
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-17 10:42



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Prommisar gör underverk med oss var dag ;.)
/kram
2013-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ett beslut man gjort många gånger om olika saker...
2013-02-17

  Maj-Lis VIP
Ett bra beslut
2013-02-17

    ej medlem längre
Underbart fint Angel of love
2013-02-17

    ej medlem längre
Åh, jag älskar det där att du vill sväva! Fågelvägen är den bästa har jag förstått- mellanlanda och kraschlanda gör vi nog alla. Hoppas du fortsätter längta och försöka. Det är du värd:)!
2013-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina tankar efter en promenad...
2013-02-17

    ej medlem längre
Lycka till!
2013-02-17

    ej medlem längre
Fantastisk insikt tycker jag. =)
2013-02-17

  Lars Hedlin
Underbart beslut ! ;)
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love