Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

lägg dig på min arm
du behöver vila
kämpat och stått i
fått höra att du inte är något
lägg ditt huvud ner
och hör att de har fel
du är så mycket mer
om du bara kunde se
vad jag ser hos dig
men blunda nu, tyst
låt vårt eget mjuka mörker
sluta sig




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-17 13:38



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den var fin den
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner