Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segersymboler vid Cockpit

Stridsflygplan brukar ha
målade symboler på tanks
de slagit ut,
utom ryska stridsflygplan
som borde ha målade symboler
av alla de barnvagnar
och rullatorer de slagit ut.
Ryskt artilleri bombar sönder
hyreshus och bostadsrätter
hellre än soldater.
Skam åt satans mördare!

#ukraina #krig #20220801




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-11 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner