Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åka bil

Åker bil
Titta trädet! ropar du
Böjer mig framåt och ser
Glada samtal om trädet
som passerats för länge sen
Titta gläntan, ser du tranorna? tjoar jag
Snabbt tittar du åt vänster och pratar på,
ena handen på ratten andra i min hand
Då ser vi den lilla kyrkan
Träffar tanten
Får ett fint samtal
och sätter oss på bänken utanför
Tysta, njuter
Vart var det vi skulle någonstans?




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-30 09:05



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vilken skön och avslappnad dikt!:-)
2022-10-30

  Respons VIP
Viktigt om att fånga livet medan det pågår!
2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner