Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann kärlek

Rynkade näsor
Tycka synd om
Inte ta dem på allvar

Men även gamla eller fula
som går hand i hand,
tittar på varandra,
med en sån där
trygg och nöjd blick
är förbundna med ett band
som så många andra saknar




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-12 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner