Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund

Jag begär inte att vara lycklig
Inte heller vara ständigt nöjd
Jag hoppas bara på att få vara
tacksam någon gång,
inte vara åt helvete hela tiden
Nu är jag nöjd
Tacksam för en stund med dig




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 19:28



Bookmark and Share


  Respons VIP
Gott så!
2022-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner