Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenarna lyser

Stenarna under Europas floder
blottas nakna av torkan
Lyser starkt
Varnar
Hotar
Vår intelligens räcker inte
Vi bråkar om allt utom det




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-03 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner