Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Natten

jag hör nattens suckar

och vindarnas jämna andetag

känner livets lugn inombords

 

vårens sömniga ögon

smälter ner vinterns spår

mina ögon tåras

vårfloden brusar fritt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-02-19 04:32



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vackra metaforer och fin känsla! Applåd!
2013-03-12

  Dreamwriter
Vackert och talande!
2013-02-21

    AA VIP
Vackra rader.....
2013-02-21

    ej medlem längre
Vackra ord !!!
2013-02-20

  Lars E Jönsson
Dina ord förvandlas till bilder. Snyggt
2013-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Fin kombination av årstid och känslor...
2013-02-19

  Lars Hedlin
Ljuvlig läsning...Applåd!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP