Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksvåg jag ville fånga...


Innan tiden tagit slut


Vill känna dig nära

Smeka ditt hår

Se dina ögon öppnas

som varligt möter min blick


Din kind mot min

så sitter vi

medan världen försvinner ett tag


Fingrar som smeker

tätt tätt nära

omfamnar vi ömt varann


Vill Känna din doft o värme

läppar som trevar sig fram


Din hals som är varm

och du ler

till stillhetens tysta musik


Tänk att få känna din verklighet

Och höra ditt hjärta slå


Någon gång

Någon gång


Innan tiden tagit slut




Fri vers av Schizooliza
Läst 494 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-19 15:13



Bookmark and Share


  stig wikman
Mycket fin Liza .
Underbar text .
LOVE THAT POEM.
2013-05-23

  stig wikman
Mycket fin Liza .
Underbar text .
LOVE THAT POEM.
2013-05-23

  Jordgubbsodlare
Du förmedlar denna längtan så vackert som en stund i stillsam skönhet. Rader att förälska sig i! :)
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza