Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min egen duva


Medan du sover

Medan du sover
Räknar jag duvorna
På regnbågens mitt




Fri vers av Schizooliza
Läst 451 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-19 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna är ju riktigt söt!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza