Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen variant av: ta mig, håll mig, smek mig sakta


Slutrapport från själ och kropp

Vad jag vill just nu
Är du, du
Känna hud mot hud
Nu, nu
Inte äga bara låna
Strida älska svettas
Släcka törsten sluta tråna
Känna puls o hur det hettas

Ta mig håll mig smek mig sakta
Rör min längtan här o nu
Flämtar brinner det är fakta
Kyss min åtrå bara du.

Var var jag när du va här?
Tydligen missade jag nå't
Skiter i vart än det bär
Enkelriktad förälskelsemisär




Bunden vers av Schizooliza
Läst 414 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-19 16:28



Bookmark and Share


  Schizooliza
Tack. Ja, både tufft o härligt o ljuvligt o förbannat sprängande o trängande:)
2013-02-19

  filosofian
Känner såväl igen det där, är i samma sits just nu. Tufft!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza