Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diten är schäfertiken med ett stort hjärta


Älskar alltid att pussa och kramas med mig

varje gång som hennes husse och hon

kommer på ett litet besök

Visst händer det att hon ibland får en korv

eller två

Men hon är ju bara för himla söt

Bara älskar henne och hennes tillgivenhet

emot mig

Blir alltid lika glad av att få träffa på henne

Känns helt okej!

Här Diten ska du få lite leverpastej

Ja, Diten jag älskar dig..

Ken Cassel
19/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-19 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är lätt att älska hundar!
2013-02-19

    ej medlem längre
fint Ken!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel