Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnad för meditation och tankero


Tystnad värker

Tystnad värker
Klarnar stärker
Garnet ur ett trassligt såll

Lugnet fångas
oron stångas
Bort från skärpans syn på håll




Bunden vers av Schizooliza
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-19 16:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tackar nattapan för denna konstfärdiga text som oförhappandes lockade mig till ett av dagens första skratt.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza