Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maskinhets


Livets sorti

Livets maskineri
Och förtryckets tyranni
Är jättetrevligt att leva i

Ha ha ha
Vi må ha det så bra
Trots att vi plågas av ångestens skri




Bunden vers av Schizooliza
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-19 17:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var som folk och kom hit till min datja, så skålar vi i vodka och äter egenodlad pumpa.
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza