Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det?


Tunga orginal

Tunga kan vara steg?
Eller du och jag?
Tunga kan vara till att känna smak.
Vill känna ditt exilir, det klara, underbara.
Tunga kan var mycket och användas till allt.
Tunga fastnar på is när det är kallt.
Men var allt har sin sak.
ser man var dag.
Ger mig. Vet inte nästa?
Kanske feg att välja väg?




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-25 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist