Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort o gott


Livet




I det stora blå sitter jag ensam nu.
I det stora vita, där ligger du.

Ute grönskar det.
På sjukhuset ligger du så svag

I dag din födelsedag.
Vi kan inte fira den du och jag.

Tiden visar vad kommer ske.
Till hör inte den sorten.
Kanske jag borde börja be?











Fri vers (Fri form) av Lars Bergquist
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-21 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist