Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som skett


Historia

Att tänka tillbaka,
Att tänka på vad som kunde skett?

Det är som att famla i mörker utan ljus.
Batteriet i ficklampan är slut.

Lik för bannat vet man vilka fel
Man gjorde likväl!

Åt det att göra i dag?
Glömma gå vidare.
Minnas vad som var, i fordoms dag!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-19 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist