Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte


Vet inte

Att leva är svårt.

Dagens rytm i harmoni.

Den är svår att finna.

När veckan gått är det otakt.

Måste dansa en annan dans!
någon annanstans!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-19 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist