Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde sången!

Jag hörde sången.

Den vemodiga hjälplösa.

Folk som sätter sig över andra.

De som vet allt.

Som vet vad andra säger och gör?

Jag hatar dem som får den sången att låta.

Tänker inte förlåta.

Försökt att göra så många gånger.

Men hör bara fler sånger.

Sånger av hot sånger av hopplöshet.

Gode gud, låt allt komma till jorden.

Jag vill inte ha hjälpen av dem som tror.

Ingen ska få göra det som blir.

Den vemodiga hjälplösa sången!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-04 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist