Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmm!

De sover båda två

Mor och dotter ser ut så små.

De sover och jag sitter bredvid.

Mitt jobb, är eldarens.

Jag sköter värmen.

Lägger in ved i min spis!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-31 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist