Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Född fri.... http://youtu.be/qFMQTpAWQXo


En enkel apa jag är


Det är i trädens kronor jag vill hänga

för där känner jag mig riktigt hemma


Jag är en enkel primat

som bara behöver lite mat


och andas i en högre atmosvär

för att orka med livets besvär


En enkel banan kan räcka

för att orka armen sträcka


ut mot nästa lian

för att där kunna träffa en annan

skön babian;)




Bunden vers av Schizooliza
Läst 648 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-19 17:27



Bookmark and Share


  stig wikman
Very Fun .
Jag blev sugen
på en banan .
LOVE.
2013-05-23

    ej medlem längre
Härlig text som gillas.
2013-05-14

  stig wikman
KUL.
Poesi med
banankontakt.
VERY NICE.
2013-05-11

    ej medlem längre
"Ut mot nästa lian
för att träffa en annan skön babian;)"
Hehe!
2013-05-10

  Jordgubbsodlare
Av för många bananer blir man däst i magen, och då kan man tappa taget!
2013-04-22

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! Ja att vara en apa är nog ett skönt liv.
2013-03-04

  Mow Dean VIP
Skön humor:)
2013-02-20

  Marianne Räf
Ett lättsamt apliv
är inte det sämsta!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza