Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är både och, komplex och full av motsättningar som jag tror vi alla innerst inne är:) Här nu i en reviderad version. Bara för att.


Jag är allt, jag är ingen


Jag är allt, jag är ingen

jag är tomrummet

melllan tingen


Ett vakuum fyllt av rymd

En stilla klocka med sin egen

pendeltyngd


Jag är upplöst, självdissikerad

själsligt fri och genomanalyserad


Ser helheteten och funnit mening

offrat allt för min andes rening




Bunden vers av Schizooliza
Läst 507 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-19 18:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Inte illa alls. Smakar minst sagt godt på lilla tungan.
2014-10-03

  aol
Bra fångat just den där känslan,
2014-08-25

    ej medlem längre
"Jag är allt, jag är ingen
jag är tommrummet
melllan tingen"
Bra beskrivning av ... den där ... känslan!
2013-05-03

    ej medlem längre
ABSOLUTUM!
2013-04-19

    ej medlem längre
mycket fint..
2013-04-11

  Marianne Räf
Gillar harmonin och rimmen.
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza