Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hår


Ken Cassel gör en Sinned o Connor

En Brittany

En Natalie Portman var tredje månad

Rakar bort allt håret på hela skallen

Kanske lämnar ett par millimeter

För som kille

Vad ska jag med hår till

Det är bara i vägen

Blir svettig och så

Och det växer ändå ut nytt..

Ken Cassel
19/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-19 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel