Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonen ringer

Telefonen ringer

jag svarar

och det är du min vän

du gråter och gråter

försöker lugna dig

ett besök hos läkaren i dag

upptäcktes 6 tumörer till

berättar du....

5 månader kvar att leva

du gråter

jag gråter

 

Livet är så orättvist

cancer tar liv

cancer plågar in i det sissta

utan hämmningar....

min cancer gör sig påmind varje dag

kommer att kämpa för mig själv

men även för dom som inte klarat det

 

Lovar...




Fri vers (Fri form) av Anki.A
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-19 22:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Smärtsamt
2013-02-25

  Angel of love
Hjärtat knyter sig, och smärtan i orden känns djupt. Styrka till er båda <3
2013-02-20

  M M Mannheim VIP
Fantastiskt av dig och din vän att kunna kämpa så mot alla odds. Vi andra som är mer lyckligt lottade, vet inte om hur lyckligt lottade vi är. I den situation som vi är i kan vi aldrig, aldrig kunna tänka oss hur det är.
2013-02-19

    ej medlem längre
En styrkekram från mig till dig. Döden skrämmer mig med.
2013-02-19

  Maiah VIP
det måste vara fruktansvärt att stå öga mot öga med döden när den är så ovälkommen. Jag kan inte ens tänka mig hur det känns när marken under en rämnar.... kram
2013-02-19

    ej medlem längre
Jätteberörande..kämpa och ge dig aldrig !!!
2013-02-19

  Hon kallar sig poet VIP
ja vad säger man....
det svårt säga nåt om denna sjukdom
och applåd känns så fel men applåderar ändå
för alla starka eller svaga som drabbats av denna sjukdom och
att...på nåt sätt visa omtanke
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Anki.A