Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga 2

Tunga kan vara mycket.
Tunga steg, eller du och jag?
Tunga används till mycket
Att känna smak var dag. Finner man den rätta smaken?
Visst det kan vara smaken som passar med jag.
Smak som minner. Som alltid är det bästa man förnimmer,
Smak som bara är vi! Tid och evighet, vara fri
Jag vet smaken jag vill ha, smaken av vi!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-19 23:12



Bookmark and Share


  mysing
bra!!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist