Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt

Sitter och tänker, tänker på mycket
Varför blev det inte som man tror?
Känns som mister hela stycket
Men på vad det beror?
I en värld du inte kan styra
En värld med syra.

Någon med ett behov
Ett behov som går snett
Varför sitter man bredvid
som man inget sett?

Tiden går, men där finns sår
Finns bara en som förstår'
En som kan ge. det ingen kan se!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 157 gånger
Publicerad 2013-02-20 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist