Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"...Inget är så vilset som en folkvisa föutan folk"


Olika stämmor i samma sång


Vi är ju ändå så lika

Vi sjunger alla

på en själslig ökensång


Men lyssnar du stilla

så hör du

din stämma förenas


Kraften vibrerar och

vinden fläktar ditt hår


Tomhet blir rymd


och plötsligt

står du där framme


vid källan












Fri vers av Schizooliza
Läst 451 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-20 03:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"så hör du
din stämma förenas"
Här når du något essentiellt - vändpunkten som kommer av intentionen!
Fint!

2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza