Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En leende eller ett fint ord kan förändra så otroligt mycket


Se dig om

Små detaljer
Små lätta inslag
Kan förändra så mycket,
kan förändra en hel dag

Ett leende
En fin gest
Eller kanske bara ett ord
från den du tycker om mest

Gör något fint
för någon annan emellanåt
Det är inte alla som förstår
att en liten gest kan läka ett sår




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 252 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-20 12:44



Bookmark and Share


  entusiasm
älskar slutet!
2013-05-09

    ej medlem längre
Kloka ord..enkelt men svårt för vissa !!!
2013-04-19

  Arja Söderfeldt
Du har så rätt!
2013-02-24

  Nina.H
Så sant, ett litet ord,
eller en blick kan
rädda hela dagen.
Fint skrivet!
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz